N1els

Hoi! Ik ben N1els. Dit blog ben ik al heel lang van plan om te starten, maar steeds kwam er wel iets tussen. Nu het eindelijk zover is ben ik van plan hier regelmatig te gaan posten over Music, Media en Mayhem. (Maar ook Movies, Muscles (fitness), Money and Me)

Ik post al een tijd vrij veel via twitter, FB en ook af en toe op Google+. Omdat elk platform zijn eigen publiek heeft post ik niet overal hetzelfde, maar het kan dus best zijn dat je soms iets van me tegenkomt dat je al ergens gelezen hebt. Doel van dit blog is om over bepaalde onderwerpen mijn eerlijke mening te geven. Als jij dat nou ook doet dan wordt het pas echt leuk! 🙂

Als je meer over me wilt weten dan kun je hier klikken.

 

Voor meer posts:

Twitter            Hier post ik het meest en hang ik de Apple fanboy uit, dus je bent gewaarschuwd! Verder vooral muziek en chartinfo.

Google+          Hier vind je vooral posts over de business kant van de entertainment industrie.

Facebook       Hier zet ik vooral (vage) Hiphopvideo’s, af en toe een foto of ander filmpje; dingen waar je wat meer tijd voor nodig hebt.

RebelMouse  Hier vind je een totaal overzicht van m’n tweets en mijn posts op deze site. Bijna alle ellende bij elkaar dus!

Twylah           Hier vind je veel van m’n tweets op onderwerp gesorteerd. Voor als je bang bent dat je iets gemist hebt… 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.