Genieten

Misschien wist je het, misschien had je geen idee, maar ‘door de week’ werk ik dus als zendermanager van NPO FunX. ‘@N1els’ is mijn bijbaantje op zaterdag. Geweest…

Na lang nadenken heb ik deze zomer besloten met ‘@N1els’ te stoppen. Ik heb mijn radioshows namelijk altijd heel serieus genomen en goed willen doen. Aan ‘@N1els’ was ik daardoor elke week in totaal zo’n 12 uur kwijt. Bovenop mijn ‘gewone werk’ als zendermanager – wat ik dus gewoon blijf doen! – en dat is dus ff teveel van het goede.

Ik stop er dus niet mee omdat ik het niet leuk meer vind, maar omdat ik wat ruimte in mijn leven wil maken voor andere dingen. Zo ben ik gisteren naar een verjaardagsfeest van een vriend geweest, iets waar ik ‘normaal’ ivm het voorbereiden van ‘@N1els’ geen tijd voor zou hebben gehad. Dit zijn belangrijke momenten die ik niet (meer) wil missen en ik wil ook wat tijd vrij maken om weer nieuwe dingen te ontdekken en leren.

Dit is geen ‘afscheid’: ik duik hier en daar nog wel eens op. Op social media, wie weet wel op een podcast en ik zal ook eens kijken of ik als ‘alternatief’ voor ‘@N1els’ een playlist voor je kan gaan bijhouden. Bovendien ga misschien in de toekomst ook wel weer met regelmaat ‘on air’; wie weet wat de toekomst brengt?

Voor nu, wat betreft ‘@N1els’, wil ik iedereen die de afgelopen 5 jaar heeft geluisterd, gereageerd en/of geholpen waanzinnig bedanken. Ik heb het met heel veel plezier gedaan en hoop dat je me een beetje zult missen, maar ook begrip voor mijn beslissing hebt. Ik wil niet die guy zijn die er aan het eind van zijn leven achterkomt dat hij is vergeten er af en toe ook ff puur voor zichzelf van te genieten…

4 gedachtes over “Genieten”

 1. Hee N1els! Jammer, voor mij was het vaste prik zaterdagmiddag.
  Om up-to-date te blijven van de nieuwste releases in hiphop en RnB. Maar snap je reden wel, kan me voorstellen als het 12 uur per week kost.
  En je wil het helemaal goed doen of niet right 🙂

  Als je nog een tip voor een programma hebt dat ook zoiets doet als jij….. Graag.

  1. Late reactie van mij, Marco, maar bedankt voor je begrip. Ik weet niet direct waar je een zelfde programma vindt, al draaien mijn collega’s Sagid en Pim op zondagavond om 21 uur op FunX wel de nodige nieuwe Hiphop; toch is dat programma meer een talk/opinieshow….
   Misschien dat ik over een tijdje met een playlist en/of podcast kom. Ik hoop dat we dan weer ‘connecten’.
   Nogmaals dank, Niels

 2. Hoi Niels, hier nog even ons reactie.
  we begrijpen je rede van stoppen met the weekend show.
  je was best wel een druk mannetje en dat maakt de pijn wat milder voor ons, want ook jij moet leuke dingen blijven doen.
  de zaterdag zal niet meer hetzelfde zijn zonder jou.
  missen gaan we je dan heeeel zeker, vooral die speciale tracks die hoopte dat wij die leuk zouden vinden,terwijl we het zelfs te gek vonden. je heb een goed smaak voor de muziek dat zullen we ook erg missen.
  je blijft bij Funx,dus we horen je wel weer.
  Succes in alles wat je gaat doen, en hopelijk is er ook plaats voor wat RUST in je leven.
  bedankt voor de fijne muziek jaren en tot gauw.

  grtz
  Randy en William.

  1. Hey Randy en William!
   Jullie horen bij de meest trouwe luisteraars die ik heb mogen hebben dus mijn dank is juist voor jullie! Zonder publiek heeft een programma geen bestaansrecht…
   Ik ben blij dat ik het zo’n tijd heb kunnen en mogen doen en geniet momenteel wel ff van wat meer rust en tijd voor andere, nieuwe dingen.
   Maar er komt ook vast wel weer iets ‘nieuws’ en als het zover is za ik jullie op de hoogte brengen.
   Grtz, N1els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.