Is het raar op Dierendag zo ziek als een hond te worden?

Vorige week, om eerlijk te zijn al op woensdagavond, was ik ineens doodmoe, had ’t koud en alles deed me zeer. Misschien herken je dit verhaal wel en ben je zelf ook ziek of ziek geweest. Of anders iemand die je kent…

Anyway: ik heb dus tot zondagmiddag vooral op bed gelegen met buikpijn, geen eetlust etc

Ik ben duidelijk geen goede patiënt want ik kan daar dus heel slecht tegen: van het hangen in bed en op de bank kreeg ik last van mijn rug en ik werd zo duf als een konijn.

In eerste instantie probeerde ik zoveel mogelijk normaal te eten omdat ik dacht op die manier zo snel mogelijk weer beter te zijn, maar dat hielp dus niet echt. Misschien moet je ook inderdaad ff geen proteïne-shakes drinken als je ziek bent.

Uiteindelijk heb ik nog voor de agressieve oplossing gekozen door een halve liter Coke Zero te drinken. Mijn idee as een beetje dat cola alles afbreekt dus misschien ook de bacteriën wel, maar dat was ook geen succes!

Gelukkig heeft mijn lieve moeder nog een beetje nuttig advies gegeven want pas nadat ik ff op thee met honing en beschuit was overgestapt ging het snel beter. Dat eet/drink ik normaal dus nooit en gelukkig zit ik nu alweer aan de Coke, maar het hielp wel. Misschien heb jij er ook nog wat aan…. Beterschap dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.